GERİ SAYIM BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GERİ SAYIM BAŞLADI


 

Lider Silifke Belediyespor’un şampiyonluğa koştuğu Mersin Süper Amatör’de geriye sayım başladı.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör’de sezonun bitmesine 7 hafta kaldı. Lider Silifke Belediyespor kazanarak en yakın takipçisine 10 puan fark attı. Sessiz ve derinden ilerleyen Akdeniz Belediyespor ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan Karacailyas Veteranları yenerek Play-Off’lar için avantaj yakaladı. Alt taraf için ise lig bitmiş gibi görünüyor. Ligde galibiyeti olmayan Erdemlispor, 3puanı silinen Mut İdman Yurdu ve Karacailyas Veteranlar büyük ölçüde lige veda edecek.

LİDER RAHATLADI

Aylardır liderliği kimseye kaptırmayan Silifke Belediyespor en yakın takipçisi Erdemli Belediyespor’u sahasında yenerek zirve yarışında yalnız kaldı. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Silifke ekibi puanını 55 yaptı. Ligin bitimine 7 hafta kala şampiyonluk yarışında neredeyse yalnız kalan Silifke Belediyespor hafta sonu ligde hiçbir sorunu olmayan, hedefsiz kalan Akdenizgücü ile oynayacak.

İKİNCİ OLDU

Hafta sonu tehlikeli bölgede yer alan Karacailyas Veteranlarla karşılaşan Akdeniz Belediyespor zorlandığı karşılaşmada 4 gol atarak maçı 4-2 kazanmasını bildi. Akdeniz Belediyespor rahat geçmesini beklediği maçta 75’nci dakikaya 2-2 girmesi, üstelik sahada 9 kişi kalmasına rağmen maçı çevirmesini bildi.

Maçın son bölümlerinde bulduğu 2 gole karşılaşmayı 4-2 kazanan Akdeniz ekibi lig ikincisi Erdemli Belediyespor’un lidere kaybetmesi ile 2’ncilik koltuğuna kuruldu. Akdeniz Belediyespor hafta sonu Tarsus deplasmanına gidecek. Tarsus’ta ligin güçlü ekiplerinden Tarsus Belediyespor ile oynayacak.

3 PUANDAN FAZLASINI KAYBETTİ

Evinde 6 puan değerinde maça çıkan Erdemli Belediyespor lidere kaybederek hem zirve yarışından koptu hem de 2’ncilik koltuğundan oldu. Büyük umutlarla çıktığı karşılaşmayı lider Silifke Belediyespor’a 4-1 kaybeden Erdemli Belediyespor 3 puandan fazlasını kaybederek moralleri bozdu. En azından Play-Off’lara puan farkı ile gitmek isteyen Erdemli ekibi çok da beklemediği mağlubiyet hayal kırıklığına neden oldu.

 Ligin 20’nci haftasında Anamur’a gidecek olan Erdemli Belediyespor sahaya mutlak 3 puan için çıkacak. Silifke maçını telafi etmek isteyen Erdemli Belediyespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

ALT TARAFIN RENGİ BELLİ OLDU

3 takımın lige veda edeceği sezonda ilk iki takım mucize yaşanmaz ise belli oldu. Ligde henüz galibiyeti olmayan, oynadığı 18 karşılaşmada sadece 2 beraberlik alan Erdemlispor büyük ölçüde lige veda eden ilk isim olacak. Lige veda etmesi yine büyük ölçüde belli olan Mut İdman Yurdu’nda işler hiç iyi gitmiyor. 19 karşılaşmada 8 puan toplayan, oynadığı olaylı maçın ardından 3 puanı silinen Mut İdman Yurdu Erdemlispor’un ardından lige veda eden ikinci ekip olacak.

Bu iki ekibe göre az da olsa umudu olan Karacailyas Veteranlar’ın  12 puanı bulunuyor. Hemen bir basamak üstündeki Akdenizgücü’nün ise 19 puanı var. 7 puanlık farkın geriye kalan 7 haftada kapanması zor olsa da son haftalara kadar Karacailyas Veteranların mücadelesi devam edecek gibi görünüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA