GAZİLER UNUTULMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GAZİLER UNUTULMADI


 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi, 3 Ocak Kurtuluş Günü kapsamında ziyaret edildi. Anlamlı ziyarette gazilere çiçek takdim edildi.

GİZEM EKİCİ

3 Ocak Kutlamaları kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi ziyaret edildi. Ziyarete Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, AKP milletvekilleri, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve muharip gaziler ve yakınları katıldı.

Ziyarette muharip gazilere çiçek hediye edildi. Ardından bir konuşma yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız, geçmişte yaşadıkları anıları anlattı. Cındız, “Tarihimizde görüyoruz ki bu millet kimseye boyun eğmemiş. Hiçbir zaman da yapılan saldırılara boyun eğmeyeceğiz. Özgür bir toplum olmaya devam edeceğiz. Mersin’in, Mersinlinin kurtuluş günü kutlu olsun” dedi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın dernekteki eksiklikleri gidermek ve temizliğini yapma sözü verdiğini de belirten Cındız, Gültak’a teşekkür etti.

Gazilerle buluşmada bir konuşma yapan Mersin Valisi Ali İhsan Su, “Bugün mersinimizin kurtuluşunu coşkuyla kutladık. Tarih boyunca milletimiz bağımsızlığına, hürriyetine, istikbal ve istiklaline sahip çıkmış. Tarihte nasıl böyle bir mücadele verdiysek, bu mücadele her zaman devam edecek. Çanakkale geçilmez dedi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve geçilemedi. Buralar bizim vatanımız, kimse burayı işgal edemez beyanını en güçlü şekilde uygulamış ve vatanımızı düşmanın ayakları altında çiğnetmemiştir. Bu mücadele bugünde terörle veriliyor, aynı kararlılıkla güvenlik güçlerimiz ülkemizi korumaya devam ediyor. Ben bu çerçevede başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere ebediyete intikal eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum” diyerek, 3 Ocak Kurtuluş Günü’nü kutladı.

Ziyaret gazilere plaket takdim edilmesiyle sona erdi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA