MERSİN’DE YENİ YIL COŞKUSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE YENİ YIL COŞKUSU


 

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılını Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen yılbaşı kutlamasıyla karşıladı. Kutlama programına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte katılarak, yeni yıla Mersinliler’le birlikte girdi.

Binlerce Mersinli’nin katıldığı kutlama programında DJ performansları ve canlı müzik performansları katılımcılara eğlenceli saatler yaşattı.

Etkinliğe katılanlar, yeni yıldan beklentilerini dilek balonlarına yazarak gökyüzüne uçurdu. Işık süslemeleriyle bambaşka bir görüntüye kavuşan Barış Meydanı, saatlerin 00.00’ı göstermesiyle muhteşem bir havai fişek ve ışık şelalesi gösterisine sahne oldu.

7’den 70’e binlerce Mersinli’nin huzur içinde eğlendiği etkinlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi katılımcılara patlamış mısır ve sıcak çorba ikramında da bulundu.

Yeni yıla saatler kala başlayan etkinliklerde ilk olarak Özgün Sanat Atölyesi Grubu sahne aldı. Grup, alana akın etmeye başlayan vatandaşları etnik müziklerle karşıladı. Birlikteliğin ve kardeşliğin en iyi örneklerden Mersin’de Özgün Sanat Atölyesi Grubu’nun söylediği şarkılar geceye renk kattı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde alanın tamamını dolduran kalabalık Grup Zor, Gülden Vurandemir ve Grup Plastic’in söylediği şarkılarla kimi zaman duygulu anlar yaşarken, çoğu zaman da yeni bir yılı karşılamanın heyecanıyla doyasıya dans etti. Ezgi Türkoğlu’nun keman performansı ve konser sonunda yer verdiği 10. Yıl Marşı’yla coşan vatandaşlar hep birlikte yeni yılın son saniyelerini, sayarak muhteşem bir DJ performansıyla 2020’yi dans ederek karşıladı.

HAYALLER TUTULDU VE YENİ YIL COŞKUYLA KARŞILANDI

Yeni yıla saatler kala Büyükşehir Belediyesi’nin gökyüzüne bıraktığı dilek balonlarına hayallerini sığdıran vatandaşlar, ilk saniyelerini ise havai fişek gösterileriyle karşıladı.

Bir arada olmanın verdiği sıcaklığın yanı sıra alanda variller içerisinde yakılan ateşlerin başında ısınan vatandaşların içini ise Büyükşehir Belediyesi’nin “1 Ekmek 1 Çorba” projesi ısıttı. Soğuk havalarda vatandaşların yüzünü gülümseten proje, ekmek ve çorba ikramıyla yeni yılı kutlamak için alana toplanan vatandaşların da beğenisini topladı. Alanda ayrıca çerez, patlamış mısır, çiğköfte, soft içecek ve su ikramı da yapıldı. Noel Baba kıyafeti giyen görevlilerin yeni yıl şapkası ve kurabiye dağıttığı etkinlikte vatandaşların ulaşımda mağduriyet yaşamaması için ek otobüs seferleri konuldu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA