LÖSEMİ HASTASI SILA İÇİN SAHNEYE ÇIKTILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LÖSEMİ HASTASI SILA İÇİN SAHNEYE ÇIKTILAR


 

GİZEM EKİCİ

Mersin'de Tiyatro Mulanbu oyuncuları anlamlı bir etkinliğin altına imza attı. Tiyatrocular, lösemi hastası 13 yaşındaki Sıla Öner için sahneye çıktı ve oyunun bütün gelirleri tedavisine destek için bağışlandı.

Mersin'de bir çok sosyal sorumluluk projesinin altına imza atan tiyatro grubu anlamlı bir etkinlik daha düzenledi. Geçtiğimiz günlerde lösemi hastalığına yakalanan ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alınan Sıla Öner'in tedavi masraflarına destek olmak isteyen tiyatrocular, 'Doğaçlasak da mı saklasak' isimli dayanışma oyununu sahneye koydu. Yağışlı ve soğuk havaya rağmen Yenişehir Atatürk Merkezi'ndeki oyuna ilgi yoğun oldu. Büyük alkış alan oyunun ardından Sıla'yı sahneye çıkartan tiyatro ekibi hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tiyatro Mulanbu Genel Sanat Yönetmeni ve oyuncusu Volkan Güneri, proje için salonu ücretsiz tahsis eden Yenişehir Belediye Başkanı'na teşekkür etti. Güneri, oyunun bütün gelirlerinin Sıla'nın ailesine bağışlanacağını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA