TARSUS’TA BİNLERCE KİŞİ MANUŞ BABA KONSERİNDE COŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA BİNLERCE KİŞİ MANUŞ BABA KONSERİNDE COŞTU


 

Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen Manuş Baba konserini binlerce kişi izledi.

Haber Merkezi

Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü çerçevesinde Tarsus Belediyesi tarafından 5 gün süren kutlama etkinlikleri Manuş Baba konseri ile son buldu. Spor Salonu’nda düzenlenen konsere binlerce kişi akın etti.  Konser öncesi Cemre Sanat Merkezi öğrencileri sergiledikleri bale ve modern dans gösterileri ile büyük beğeni topladı. Daha sonra sahne alan Manuş Baba Tarsuslulara unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri izleyen binlerce kişi ünlü sanatçının seslendirdiği eserlere hep bir ağızdan eşlik etti.

TABURCU OLAN BAŞKAN BOZDOĞAN, BİNLERE SESLENDİ

Etkinliğin ilerleyen saatlerinde, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi edilmesinin ardından taburcu olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın konsere katılması coşkuyu artırdı.  Sahneye çıkarak halka seslenen Başkan Bozdoğan“ Nerde kalmıştık Tarsus?” diye sorunca coşku doruğa ulaştı. Başkan Bozdoğan sözlerine şöyle devam etti; “Güzel sesleriyle çoğumuzun yüreğini dağlayan memleketimizin sanatçılarını en iyi yerlere getirmek boynumuzun borcu olsun.”

“31 MART’TA YAZDIĞIMIZ DESTANA DEVAM”

31 Mart akşamı yazılan destana kaldığı yerden devam ettiklerini söyleyen Başkan Bozdoğan; “Değerli hemşerilerim hastaneye götürdüklerinde iki defa üst üste anjiyo yapıldı ve iki tane stent taktılar. Ama 10 tane de stent taksalar yazdığımız destanı mutlaka devam ettireceğiz bundan emin olun. Tarsus’u düşman işgalinden kurtaran kahramanlarımızın verdikleri mücadeleyi biliyorsunuz. Ama herkes bilsin ki,  Tarsus’un ikinci kurtuluş tarihi de 31 Mart’tır. Bu anlamlı günde başta Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Başkan Bozdoğan, Manuş Baba’ya çiçek ve Nusret Mayın Gemisi maketi takdim etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA