BÜYÜKŞEHİR METRO İHALESİNE ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR METRO İHALESİNE ÇIKTI


 

Mersin’de yapımı yılan hikayesine dönen projelerden olan Metro ile ilgili Büyükşehir’den “Metro ihalesine çıktık” açıklaması geldi.

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2019 yılı 2. Olağanüstü Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında yapıldı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin metro yapımı için ihaleye çıktığı açıklandı.

Başkan Seçer, önümüzdeki yıl özellikle ulaşım alanında büyük projelere imza atacaklarını kaydetti. Seçer, “Metro ihalesi EKAP’a girdi. 13.4 kilometre yeraltı raylı sistem için ihaleye çıkıldı. Lansmanı yılbaşından sonra yapılacak. Erken açıklama yapıp yanlış ya da daha sonra değişikliğe uğrayacak detaylara girmeyelim. Boş durmuyoruz. Çalışıyoruz. Mersin’de en önemli sorun su, kanalizasyon, ulaşım. Halkın en çok memnun olduğu hizmet cenaze hizmetleri. Mersin halkının bize teveccühü yüzde 6,5 artmış. Bu hepimizin başarısı.  Önümüzdeki yıl Mersin’in yararına, faydalı çalışmalar yapacağız, bundan şüphem yok” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA