PERİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ


 

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 11. haftasında Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, deplasmanda Birevim Elazığ İl Özel İdare’yi 85-79 yendi.

ALİ ŞANLI

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 11. haftasında B. Elazığ İl Özel idare, evinde karşılaştığı Çukurova Basketbol’a 85-79 yenildi.

Elazığ İl Özel İdare Spor Salonu’nda oynanan maça etkili başlayan Elazığ ekibi ilk periyodu 29-21 önde tamamlandı. İkinci periyotta yoğun itirazlardan dolayı Mersin ekibinin antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu salondan çıkartılırken, bu çeyrek de Elazığ ekibinin 50-42’lik üstünlüğüyle geçildi. Üçüncü çeyrekte dış atışlardan önemli sayılar çıkaran Çukurova Basketbol, son periyoda 64-62’lik üstünlükle girmeyi başardı. Elazığ ekibinde kaptan Nihan Demirkol’un 5 faulle oyun dışı kalmasından sonra bordo-beyazlı ekip, salondan 85-79 mağlup ayrıldı ve bu sezon ilk kez iç sahada kaybetti.

Elazığ ekibinde Kia Vaugh’un 24 sayısı galibiyet için yeterli olmazken, rakip takımda Gabriela, Bentley ve Tuck 18’er sayıyla oynadı.

Bu sezon ligde ve Avrupa kupalarında kötü performans sergileyen Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, bu galibiyet ile geçen hafta ki Çankaya mağlubiyetini affettirdi. Mersin ekibinin ligde oynadığı 10 karşılaşmada 3 galibiyete karşın 7 mağlubiyeti bulunuyor.

Salon: Elazığ İl Özel İdare

Hakemler: Tahsin Kuzu, Fatih Güler, İzel Deniz Pehlivan

Birevim Elazığ İl Özel İdare: Nihan Demirkol 12, Williams 15, Vaughn 24, Kübra Erat 9, Ervin 8, Manolya Kurtulmuş 2, Miray Şahin 3, Sanem Gamze Zeren 3, Slonjsak 3

Gelecek Koleji Çukurova Basketbol: Tuck 18, Gökşen Fitik 3, Bentley 18, İlayda Güner 8, Marginean 18, Manso 12, Meltem Avcı 8, Feride Şevval Akalan

1. Periyot: 29-21

Devre: 50-42

3. Periyot: 62-64

5 Faulle Çıkan: 35.53 Nihan Demirkol (Birevim Elazığ İl Özel İdare)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA