MERSİN BAĞIMLILIK İLE MÜCADELEDE KARARLI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN BAĞIMLILIK İLE MÜCADELEDE KARARLI


 

Haber Merkezi

‘Mersin Bağımlılık ile Mücadele Koordinasyon Kurulu’ 2019 yılı 4. toplantısı Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda; vali yardımcıları, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı öncesinde yaptığı konuşmasında, ülkemiz ve ilimizde bağımlılıkla mücadele konusunda çok ciddi çalışmalar yapıldığını kaydeden Vali Ali İhsan Su, bu çerçevede güvenlik güçlerinin yürüttüğü başarılı operasyonlara dikkat çekti.

Konuşmasının devamında bağımlılıkla mücadele konusunda sivil toplum kuruluşları tarafından da çok önemli çalışmalar yapıldığını belirten Vali Su, yürütülen başarılı çalışmaların, bundan sonra da kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Mersin Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cafer Tayyar Şaşmaz’ın ülke ve kentteki madde bağımlılığı konusunda bir sunum gerçekleştirdiği toplantıda, Mersin Amatem Sorumlu Hekimi Psikiyatri Uzmanı Oğuzhan Doğan da 'Akıllı Uğraşlar Projesi' ile ilgili bilgiler verdi.

Görüş ve çözüm önerilerinin alındığı toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA