AYDINCIK, İÇMESUYU VE KANALİZASYON SORUNLARINA ÇÖZÜM İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AYDINCIK, İÇMESUYU VE KANALİZASYON SORUNLARINA ÇÖZÜM İSTİYOR


 

Hediye Eroğlu

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminde Aydıncık’tan kanalizasyon ve içmesuyu yatırım talebi geldi.

Aydıncık ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Ferhat Aktan, “Geçen toplantıda söyledim Aydıncık’taki kanalizasyon ve içme suyunu soruna artık bir çözüm üretelim. İller Bankası Genel Müdürlüğü ile de görüştüm. Başka bir sistemle karşı karşıya gelmek doğru olmaz. Belediye olarak bunu bir çözüme kavuşturalım” dedi.

Bunu üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  “Aydıncık konusu bizden önceki döneme ait ama onların da yüklenebileceği bir durum değil. İller Bankası’nın bir sorunu. Orada yanlış işler oldu, biz bu konuyu iller Bankası ile görüştük. İller Bankası ile bu sorunun çözülmesi konusunda da mutabakat sağladık. Çok kısa süre içerisinde burada sizlerin de yardımınıza ihtiyacımız var. En azından İller Bankası ile ilgili noktada bizim arkadaşlarımıza siyasi olarak yardımcı olursanız bu işi hızlandırma konusunda bize katkı sunmuş olursunuz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA