BÜYÜKŞEHİR, TARSUS OSB’YE YATIRIM İÇİN ÖNCÜLÜK EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR, TARSUS OSB’YE YATIRIM İÇİN ÖNCÜLÜK EDİYOR


 

Haber Merkezi

Mersin’in Tarsus İlçesi’nin Çamtepe, Kurbanlı ve Sağlıklı Mahalleleri sınırları içerisinde 530 hektar alan üzerine kurulacak olan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. de yatırım yapacak. İstihdama katkı sağlayacak yatırım için Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan imza töreninde arsa ön tahsis sözleşmesinin ayrıntıları görüşülerek, imzalar atıldı. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen imza törenine, Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak, Tarsus OSB Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Ali Ulusoy, Tarsus OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erhan Okyay, OSB Bölge Müdürü Ş. Caner Özcan, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş Genel Müdürü Ali Uyan, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş Genel Müdürü Yardımcısı Ali Haydar Batmaz ve Başkan Seçer’in hukuk danışmanı avukat Semih Gökayaz katıldı.

Arsa ön tahsis sözleşmesinin ayrıntılarının görüşüldüğü ve imzaların atıldığı toplantıda değerlendirmelerde bulunan İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, “Bu yatırım, TARSUS OSB’de yatırımcıları çekmek için büyük bir fırsat. İşsizlik giderek artarak içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamışken, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi gibi istihdam sağlayacak projelerde yer almak bizim için çok önemli. Tarsus OSB kurulduğunda doğrudan 15 bin kişiye istihdam sağlanması planlanıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. olarak ülkemize ve bölgemize istihdam sağlayacak bu tür projelerde yer almak bize gurur veriyor, her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

“BÖYLE KURUMSAL FİRMALARIN DESTEK VERMESİ GURUR VERİYOR”

Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak ise “Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni tercih ettiği ve öncülük edenlerden oldukları için çok teşekkür ediyorum. Tarsus OSB’den 95 dönüm yer alarak OSB’ye ciddi destek vermiş oldular. Böyle kurumsal firmaların OSB’mizi tercih etmesi ve desteklemesi bize gurur veriyor. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi arazi fiyatları ve stratejik konumuyla yatırımcılara inanılmaz avantaj sağlamaktadır. Yılsonuna kadar geçerli olan avantajlı fiyatlar için yatırımcılarımızı bekliyoruz. Tarsus OSB yönetimi olarak yatırımcıya yer sağlama konusunda her türlü yardıma hazırız” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA