YENİŞEHİR’DE, SURİYELİ İŞLETMELERE DENETİM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR’DE, SURİYELİ İŞLETMELERE DENETİM


 

Haber Merkezi

Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Tarım ve İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Suriyeli işletmecilere  ait işyerlerinde güvenirliliği olmayan gıdalar, eczane dışı ilaç satımı ve ruhsat denetimi yaptı. Yapılan denetimlerde çok sayıda ürün imha edilmek üzere toplatıldı.

TESPİT EDİLEN ÜRÜNLER HAKKINDA TUTANAK TUTULDU

Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yapılan ihbarlar üzerine Suriyelilere ait iş yerlerinde inceleme yaptı.  Yenişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Yenişehir İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı denetimlerde halk sağlığını tehlikeye atan çok sayıda ürün tespit edildi. Tutulan tutanaklar karşılığında ürünler imha edilmek üzere toplandı.  Yenişehir’de yaşan vatandaşların sağlığına zarar verebilecek ürünleri satan işyerlerine geçit verilmeyecek.

ÜRÜNLER TEK TEK KONTROL EDİLDİ

Zabıta Müdürlüğü ekipleri iş yerlerinde yaptıkları denetimlerde sağlık koşullarına uymayan yiyeceklerin ve içeceklerin son kullanma tarihlerini kontrol edilirken eczane dışı satılan ilaçlar da denetlendi. İş yerlerindeki ürünler tek tek incelendi. Ekipler, çok sayıda yoğurt, bulgur, tereyağı, zeytin yağı, çikolata ve bisküviye el koydu.Zabıta ekipleri, Suriyelilere ait iş yerlerinde ruhsat ve vergi lehvası denetimi de yaparak eksik evraklar hakkında işlem yaptı. Denetimlerin sıklaştırılacağı bilgisini veren zabıta ekipleri vatandaşların sağlığına zarar verebilecek ürünleri Yenişehir’de satanlara göz açtırmayacaklarını belirtti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA