TADER, TİY FUTBOL TAKIMI İLE ANKARA’DA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TADER, TİY FUTBOL TAKIMI İLE ANKARA’DA BULUŞTU


 

ALİ ŞANLI

Tarsus’tan Ankara’ya giden herkesin, dost kapısı olan Ankara Tarsuslular Derneği (TADER), bu kez de Hacettepe Spor ile oynayacağı maç için Ankara’ya giden TİY Futbol takımı ve yöneticilerini yalnız bırakmadı.

TADER Genel Başkan Yardımcısı İşadamı Aykut Yıldırım’ın sponsorluğun da TADER tarafından düzenlenen moral yemeğinde, TİY Genel Kaptanı teknik kadrosu ve futbolcular, Tader Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Akşam yemeğinde bir konuşma yapan TADER Genel Başkanı Semih Özsu; ‘’ Doğup büyüdüğümüz ve bizi biz yapan Tarsus, vazgeçilmez sevdamızdır. Bu nedenle Tarsus isminin geçtiği her yerde, her alanda katkı sunmak, destek olmak ve hemşerilerimiz arasındaki birlikteliğimizi daha da pekiştirmek için var olmaya, katılmaya gayret ediyoruz. Yarın yapacağınız karşılaşma öncesi, sizlerle bir arada olmak için düzenlediğimiz davetimize katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Tarsuslular olarak sizlerden isteğimiz başarılı sonuçlar alarak, sezon sonunda arzulanan hedefe yani bir üst lige çıkmanızdır. Ayrıca, Dr. Musa Atay Başkanlığında yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Bu akşamın düzenlenmesine katkı veren Aykut Yıldırım kardeşimize de teşekkür ediyorum. İnşallah yarında Ankara’da yaşayan Tarsuslu hemşerilerimizle birlikte, tribünde ki yerimizi alarak yine sizlerin yanında olacağız’’ diyerek başarılar diledi.

TİY Genel Kaptanı Av. Duran Çalışır’da yaptığı konuşmada; TADER’e bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz. Deplasman maçlarımızda bizleri karşılayan, yalnız olmadığımızı hissettiren hemşerilerimizin varlığı, takımımıza moral yönünden çok büyük destek oluyor. Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve fedakar taraftarımızla birlikte, bu sezonu başarılı bir şekilde tamamlayarak bir üst lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.  

Akşam, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu. TADER, Hacettepe-TİY Futbol maçında tribünde ki yerini alarak, her zaman Tarsus ve Tarsusluların yanın da olduğunu bir kez daha gösterdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA