‘BİR’ ÇÖKÜŞ HİKAYESİ!... | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘BİR’ ÇÖKÜŞ HİKAYESİ!...


 

Geçen yıl lig ve Avrupa’da fırtına gibi esen Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, bu yıl ise adeta çöküş yaşıyor! Çukurovalı periler son olarak Çankaya Üniversitesi’ne 71-70 yenildi.

HEDİYE EROĞLU

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 9. haftasında Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, Ankara’da Çankaya Üniversitesi ile karşılaştı. Gelecek Koleji Çukurova Basketbol deplasmanda Çankaya Üniversitesi’ne 71-70 yenildi.

Çukurova Basketbol, Gabriela Marginean ve Morgan Tuck’ın başarılı atışlarıyla 5-0’lık seri yakaladı. İlk çeyreğin son 5 dakikası başa baş mücadeleye sahne olurken son 35 saniye farkı açan Çankaya Üniversitesi 21-12 önde geçti.

İkinci çeyreğe Bahar Öztürk’ün 3 sayılık atışıyla başlayan ev sahibi ekip ilk 4 dakika rakibine geçit vermedi. Savunmada etkili devam ederek devre arasına 37-28 girdi.

İkinci yarı hücumda etkili olan Çukurova üçüncü çeyrekte art arda sayılar bularak farkı kapattı ve son periyoda 48-49 önde başladı.

Kıran kırana geçen final periyodu zaman zaman beraberliğe sahne olsa da Çukurova’da Alexandria Marie Bentley’ın son saniye attığı 3 sayılık atış galibiyete yetmedi. Karşılaşmanın galibi 71-70 skorla Çankaya Üniversitesi oldu.

Çankaya Üniversitesi’nde La Tanya 25 sayıyla, Çukurova’da Morgan Tuck 24 sayıyla skorer oyuncu oldu.

 

Salon: Ankara

Hakemler: Önder Yılmaz, Süleyman Dağder Dağlı, Kerem Yılmaz

Çankaya Üniversitesi: White 25, Tuğçe İnöntepe, Derin Yaya 8, Putnina 13, Bahar Öztürk 9, Özge Karataş 16, Nilay Aydoğan

Gelecek Koleji Çukurova Basketbol: Tuck 24, Gökşen Fitik 2, Bentley 13, İlayda Güner 8, Marginean 2, Leonor Rodriguez 16, Meltem Avcı 2, Feride Şevval Akalan 3

1. Periyot: 21-12

Devre: 37-28

3. Periyot: 48-49


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA