MEÜ AKADEMİSYENİNİN PROJESİNE TÜBİTAK DESTEĞİ GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ AKADEMİSYENİNİN PROJESİNE TÜBİTAK DESTEĞİ GELDİ


 

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Deniz Kahriman Pamuk’un uzman ekibinde yer aldığı ve Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Tülin Güler Yıldız yürütücülüğünde Ankara Üniversitesinden Prof. Dr. Gelengül Haktanır’ın danışmanlığında hazırlanan TÜBİTAK 2523 Türkiye-Güney Kore İkili İşbirliği Projesi desteklenmeye hak kazandı.

Türkiye’den ve Güney Kore’den akademisyenlerin oluşturduğu iki ekibin birlikte çalışarak hazırladığı ‘Sürdürülebilirlik Odaklı Modüller ve Mesleki Gelişim Programı Aracılığıyla Sürdürülebilir Gelişimin Okul Öncesi Eğitimle Bütünleştirilmesi’ başlıklı proje TÜBİTAK ve Güney Kore Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumuna (NRF) sunuldu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, söz konusu proje, Türkiye’den tüm alanlarda sadece yedi başvuruya destek verilen projeler arasında yer aldı. Proje ayrıca “Sosyal Bilimler Alanından” destek alan tek proje olmasıyla da dikkat çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA