“MERSİN ’İN HER İLÇESİNE DOĞALGAZ İSTİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MERSİN ’İN HER İLÇESİNE DOĞALGAZ İSTİYORUZ”


 

Haber Merkezi

Mersin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Baki Şimşek TBMM Genel kurulunda görüşülen 2020 yılı bütçe görüşmeleri sırasında söz aldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bütçesinde konuşan Şimşek, Mersin’in her ilçesine doğalgaz gelmesi gerektiğini vurguladı.

Şimşek konuşmasının devamında : “ Mersin merkez ve Tarsus dışında Mersin’in hiçbir ilçesinde doğalgaz yoktur. 2020 yılı programında Erdemli başta olmak üzere Silifke, Aydıncık, Bozyazı, Anamur, Gülnar ve Mut ilçeleriyle ilgili bir yatırım programı olup olmadığını merak ediyoruz.

Mersin Türkiye ‘de 6. sırada vergi ödeyip yaklaşık 20. sırada hizmet alan bir ildir. Mersin de doğalgazı her ilçeye götürmek çok kolaydır,  zor değildir. Topografik  yapı çok müsaittir. Belediye başkanlarımızın birçoğu yeter ki doğalgaz gelsin, gerekirse hafriyatını biz yapalım derler. Bu konuda sayın bakanımızın  desteğini bekliyor, saygılar sunuyorum.” İfadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA