NİHAYET BİR ARAYA GELDİLER! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NİHAYET BİR ARAYA GELDİLER!


 

Bölgesel Amatör Lig 5’nci gurupta mücadele eden İçel İdman Yurdu yönetimi, uzun süredir randevu beklediği ve nihayet görüştüğü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den destek sözü aldı.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 1 hafta aradan sonra tekrar liderlik koltuğuna oturarak devre arasına büyük ölçüde lider girmeyi garantiledi. Güçlü bir kadro kurmasına rağmen kent yönetiminden destek alamayan Kırmızı – Lacivertliler, uzun süredir randevu beklediği Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden nihayet olumlu adım geldi.

Hafta içi İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile bir araya gelerek, yardım desteği sözü aldı. Başkan Seçer, İçel İdman Yurdu'nun maçlarını yakından takip ettiğini belirterek, her zaman takımın yanında olduğunu söyledi.

SÖZDE KALMASIN

Takımla ilgili Başkan Seçer'e bilgi veren Saltık, 12 haftalık periyot içerisinde iyi bir performansa imza attıklarını söyledi.

Başkan Saltık, "Başkanımız Vahap Seçer'i makamında ziyaret ettim. Takımımızla ilgili 12 haftalık durumu aktardım. 3 puan farkla lider olduğumuzu, kendisini de yanımızda daha sık görmek istediğimizi ilettim. Kendisine misafirperverliği nedeniyle teşekkür ederim" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise takımı yakından takip ettiğini söyledi. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle maçlara katılamadığını ifade eden Seçer, "Her konuda takımınızın yanındayım. Başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte maçlara gelmek istiyorum. Sizlere her zaman hem maddi ham de manevi destek vereceğiz. Gayretlerinizden dolayı başta sizi ve Yönetim kurulunu kutluyorum" dedi.  Konuşmaların ardından Başkan Metin Saltık, başkan Seçer'e özel olarak yapılan 33 numaralı formayı takdim etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA