GOLLÜ AÇILIŞ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GOLLÜ AÇILIŞ


 

Mersin Süper Amatör Lig’de ikinci perde bol gollü açıldı. 36 golün atıldığı hafta lider Silifke Belediyespor yine kazandı.

ALİ ŞANLI

Lider Silifke Belediyespor kaldığı yerden kazanmaya devam ediyor. Lig ikincisi Erdemli Belediyespor rakibine 5 gol atarak ikinci yarıya ‘merhaba’ derken lig 3’ncüsü Akdeniz Belediyespor haftanın beklide sezonun en farklı galibiyetine imza atarak, rakibinin ağlarına 10 gol bıraktı. Lige tutunmaya çalışan ekipler ise ikinci yarının ilk haftasını mağlubiyetle açtı.

LİDER KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Mersin Süper Amatör Lig’de ilk yarıyı lider tamamlayan Silifke Belediyespor hafta sonu ikinci yarının ilk maçında Tarsus Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Başa baş geçen karşılaşmada ev sahibi Tarsus Belediyespor lidere zaman zaman zor anlar yaşattı. Baskılı oynamasına rağmen golü bulamayınca konuk ekip Silifke Belediyespor oyunun kontrolünü eline geçirdi.

Güçlü kadrosu ile rakibine baskı oluşturan lider Silifke Belediyespor bulduğu 2 gol ile karşılaşmayı 2-0 kazanarak lig ikincisi ile puan farkını koruyarak liderliğini sürdürdü.

ERDEMLİ TAKİPTE

Ligde ikinci konumda olan Erdemli Belediyespor, Tarsus’tan bol gollü galibiyetle döndü.Tarsusgücü maçını 5-0 kazanan Erdemli temsilcisi liderin 8 puanın gerisinde bulunuyor. İkinci yarının ilk maçında 5 gollü galibiyet alan Erdemli Belediyespor, lig şampiyonluğundan çok Play-Off’lara avantajlı girmeyi planlıyor

Erdemli Belediyespor hafta sonu evinde lige tutunmaya çalışan Mut İdman Yurdu ile oynayacak. Maçın mutlak hakimi olan Erdemli temsilcisi 3 puan için sahaya çıkacak. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Mut İdman Yurdu ise en azından 1 beraberlik almak için oynayacağı öğrenildi.

AKDENİZ COŞTU

Akdeniz Belediyespor da 2’nci yarıya farklı başlayan ekiplerden oldu. Akdeniz ekibi, Erdemlispor ağlarına 10 gol bırakarak ikinci yarıya gösterişli girdi. Akdeniz Belediyespor ikinci yarı kendi sahasında ağırladığı ligin son sırasında bulunan Erdemlispor 10-0 yenerek lige güzel bir başlangıç yaptı.

Süper Amatör Küme de üçüncü sırada bulunan Akdeniz Belediyespor takımı Karacailyas sahasında oynadığı Erdemlispor’u 10-0”lık bir skorla geçerek puanını 30 yükseltti.Maçta ilk yarısını 4-0 öne kapatan Akdeniz Belediyespor  rahat bir maç çıkardı.Rakibin iki oyuncusu kendi aralarında kavga sonucu oyundan atılıp 9 kişi kalması ile maçtan tümüyle kopan Erdemlispor destek yine rakibinden geldi. Sahada 9 kişi kalan rakibine karşı skor üstünlüğünü yakalayan Akdeniz Belediyespor son yarım saatte iki oyuncusunu kenara alarak rakibiyle sahada aynı şartlarda mücadele etti. Daha sonra 1 oyuncusunu daha kenara alarak 90 dakikayı 8 kişi ile tamamlayan Akdeniz Belediyespor karşılaşmayı 10-0 kazandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA