MERSİN ÇİFTÇİSİNE TKDK’DAN PROJE ÇAĞRISI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN ÇİFTÇİSİNE TKDK’DAN PROJE ÇAĞRISI!


 

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın TKDK, IPARD II Programı kapsamında 5 sektöre verilecek olan 50 milyon Avro’luk hibesinin başvuru tarihi ve detayları açıklandı.

Haber Merkezi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 2014-2020 IPARD Programı kapsamında 8. “Başvuru Çağrı İlanı”na çıktı. İlanda toplam destek bütçesinin 50 milyon Avro olduğu kaydedildi.

Faydalanıcılara uygun harcamalar karşılığında sağlanacak olan mali desteğin, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD Programı Fonu ile sağlanacağı program başvuruları başarıyla sonuçlanan firmaların yatırımları geri ödemesiz olarak desteklenecek.

Programa aralarında Mersin’in de olduğu; Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Muş, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat’tan başvuru yapılabilecek.

Bu “Başvuru Çağrı İlanı” kapsamında “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar” tedbirinden yalnızca makine-ekipman, hizmet ve görünürlük alımları desteğine ilişkin başvurular kabul edilecek.

“Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar” desteklerinin; süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, kırmızı et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, kanatlı eti ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, meyve ve sebze ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması alt başlıklarında destek alabilecek.

Başvurular 2 Ocak 2020 tarihi saat 09:00’dan itibaren yatırımın uygulanacağı ilde bulunan TKDK İl Koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlanacak. Online Proje Başvuru Sistemi 28 Ocak 2020 tarihinde, saat 21:00’da kapatılacak. Başvuruların son teslim tarihi 31 Ocak 2020 olurken, son teslim tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

8. başvuru çağrı ilanı kapsamında hazırlanacak başvurularda yatırım süreleri en fazla

12 ay olarak planlanırken, taksitlendirmenin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgilere Başvuru Çağrı

Rehberinden ulaşılabilinecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Mustafa - Tarih : 10/12/2019 - 23:06:34
    Haber çok güzel basvuru şartları açıklansa daha güzel olacak ben köye dönüp kucuk bas hayvan bas vuruşu yapacam bundada bilgi verirseniz çok iyi olacak


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA