İŞTEN ATMAK İÇİN ENGEL TANIMADILAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞTEN ATMAK İÇİN ENGEL TANIMADILAR!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, 2 engelli işçiyi işten çıkardığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 31 Mart’ta MHP’den CHP’ye geçmesi ile başlayan ‘işçi çıkarma’ tartışmaları büyüyor.

MHP’li meclis üyelerinin de sık sık dile getirdiği ve hatta geçtiğimiz aylarda bir grup işçinin meclis üyeleri ile belediye binası önünde eylem yaptığı konuyla ilgili son olarak ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

MHP Mersin İl Başkanlığı tarafından yazılı açıklama ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Büyükşehir Belediyesi’nin 2 engelli işçiyi işten attığı ortaya çıktı.

Partiden yapılan açıklamada, “Mahalli seçimler öncesi gerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve gerekse Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer seçim meydanlarındaki ifadelerinde hiç kimsenin ekmeği ile oynanmayacağını beyan etmişlerdir. Bizler de bu beyanlar doğrultusunda Sayın Vahap Seçer’in söz verdiği gibi, Mersin’de hizmetlerin kaldığı yerden devam etmesi ve hiç kimsenin işine son verilmemesini beklerdik.

Ancak geldiğimiz noktada çocuklarının rızkı için evine ekmek götürmek üzere yukarıda saydığımız hizmetleri gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalışan kardeşlerimizin performans yetersizliği yaftası ile tazminatlarının dahi ödemeden çıkarılması, işsizlik yardımını alamaması son derce hazindir, vicdani değildir. Dahası Engelliler haftasında iki engelli kardeşimizin İlyas Çubukçu ve Gökhan Mercan’ın işine son verilmesi de son derece manidardır. Bunu hiçbir vicdan kabul edemez. Verilen sözlerin göz önünde bulundurulup; mevcut durumun gözden geçirilmesini ümit ediyoruz” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA