CHP’DE ÖNE ÇIKAN İSİM: ARAP FARUK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DE ÖNE ÇIKAN İSİM: ARAP FARUK


 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde öne çıkan isim olan Mehmet Faruk Akar, gazetemizi ziyaret etti.

HEDİYE EROĞLU

CHP’de kurultay süreci hız kazanırken il başkanlığı için tabanda sık sık adı gündeme gelen eski il başkanlarından Mehmet Faruk Akar, gazetemizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Ekici ile bir araya geldi.

Basın yayın kurum-kuruluşlarına desteği ile tanınan ve görev yaptığı sürede kurduğu diyalog ile takdir kazanan Akar, partinin kentteki varlığının güçlendirilmesi ve daha iyi noktalara taşınması adına yaptığı çalışmalarla da örnek gösterilen isimler arasında yer alıyor.

GÖREVE HAZIR

Öte yandan CHP’de il ve ilçe başkanlıkları için kongre süreci başlarken, il başkanlığı için Mehmet Faruk Akar’ın ismi parti kulislerinde ön plana çıkıyor. Partisinde iki dönem il başkanlığı yapan Akar, il başkanlığı dönemlerinde parti tabanı ile yakın ilişkiler kurmuş, kentin ve vatandaşların sorunlarında çözüm odaklı siyaset üreterek takdir toplamıştı. Bugün itibari ile parti tabanı, ilçe teşkilatları ve eski il başkanlarının da büyük desteğini alan Akar ise adaylığı ilgili soruları yanıtsız bırakarak, partisinin vereceği her türlü göreve hazır olduğunu söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA