SEDA NUR’UN YÜZÜ GÜLDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEDA NUR’UN YÜZÜ GÜLDÜ


 

Haber Merkezi

Tarsus’a bağlı Dadalı Mahallesi’nde yaşayan Avcı ailesinin down sendromlu Seda Nur’un, evini bahçesinde rahatlıkla oynayabilmesi ve bisikletine binebilmesi için asfaltlama çalışması yapıldı.

Dadalı Mahallesi’nde yaşayan üç çocuklu Avcı ailesinin en küçüğü olan Seda Nur, 14 yaşında. Down sendromu bulunan Seda Nur, hafta içi her gün özel eğitim okuluna giderek, eğitim görüyor ve hayata karşı engelleri aşmaya çalışıyor.

Kızları Seda Nur’un çok özel bir çocuk olduğunu ifade eden baba İdris Avcı, “Kızım, bizim için çok değerli. O’nun hayata tutunabilmesi, mutlu olabilmesi için elimizden ne gelirse yapmaya gayret gösteriyoruz. İki yıl önce Belediye’ye müracaat ederek kızımın durumunu belirtip, evimizin bahçesinin asfaltlanması talebinde bulundum. Çünkü bahçenin engebeli olmasından dolayı sürekli takılıp, düşüyordu. Fakat bu talebimiz yerine getirilmedi. Belediye’de yönetim değiştiği için 20 gün önce tekrar bir dilekçe ile başvurdum ve bu kez talebimiz oldukça kısa sürede yerine getirildi” dedi.

Kızı Seda Nur’un bundan böyle tertemiz hale gelen evlerinin bahçesinde güvenli bir şekilde oynayabileceği için oldukça mutlu olduklarını ifade eden baba İdris Avcı, “Kendimi nasıl ifade edebileceğimi bilemiyorum. Çok mutluyum. 20 gün önce Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne talepte bulundum ve bugün evimizin bahçesi asfaltlandı. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve Büyükşehir Tarsus-Çamlıyayla Koordinatörü Sayın Ali Boltaç’a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA