SÜPER PERDE AÇILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER PERDE AÇILIYOR


 

ALİ ŞANLI

Süper Amatör Lig’de 2’nci perde bu hafta sonu açılıyor. Lige verilen 2 haftalık ara bu hafta sonu oynanacak maçlarla sona erecek. İlk yarıyı 37 puanla lider tamamlayan Silifke Belediyespor haftaya zorlu bir maçla başlayacak. Ligde Play-Off’ları hedefleyen Tarsus Belediyespor ile oynayacak. Lige 3 puan ile başlamak isteyen Silifke ekibin de sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Lig ikincisi Erdemli Belediyespor’da hazırlıklarını tamamlayarak ikinci yarıya hazır halde girecek. Lider Silifke’nin 8 puan gerisinde bulunan Erdemli Belediyespor ikinci yarının ilk maçına Tarsus’ta çıkacak. Ligde tutunma mücadelesi veren Tarsusgücü ile oynayacak.

27 puanı bulunan ligde 3’ncü sırada olan Akdeniz Belediyespor lig arasını kendi tesislerinde yaptıkları idmanlarla hazırlandı. Play-Off’lara avantajlı girmek için devre arasında sıkı çalışan Akdeniz Belediyespor ilk yarının ilk maçını evinde oynayacak. Ligde tehlikeli bölgede bulunan, henüz galibiyeti olmayan Erdemlispor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA