ŞAMPİYON TEKVANDOCUDAN BAŞKAN GÜLTAK’A ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON TEKVANDOCUDAN BAŞKAN GÜLTAK’A ZİYARET


 

İşitme ve konuşma engelli tekvandocu Ayşegül Akkaya; Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda kazandığı madalya sevincini Akdeniz Belediye Başkanı Gültak ile paylaştı.

Haber Merkezi

Antalya’da; 10-12 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda 3’üncülük madalyası kazanan işitme ve konuşma engelli Tekvando sporcusu Ayşegül Akkaya, madalya sevincini paylaşmak üzere Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret etti.

Elde ettiği başarı nedeniyle tekvando sporcusu Ayşegül Akkaya’yı tebrik eden Başkan Gültak, şampiyon tekvandocuya bir spor ayakkabısı hediye etti. Akdeniz Belediyesi olarak, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını ve katkı sunacaklarını vurgulayan Başkan Mustafa Gültak; ziyareti nedeniyle tekvandocu Akkaya’ya teşekkür etti, bundan sonra katılacağı şampiyonalarda başarılar diledi.

YENİ HEDEF, DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Ayşegül Akkaya da tercümanı aracılığıyla yaptığı açıklamada; 2012 yılında Dünya Tekvando Şampiyonluğunu kazandığını söyledi; yakın bir gelecekte Yunanistan’da düzenlenecek olan Dünya Tekvando Şampiyonası’na katılacağını belirtti.

Genç tekvando sporcusu Ayşegül Akkaya; yeni hedefinin; Dünya Tekvando Şampiyonluğu’nu yeniden kazanıp, uluslar arası arenada Türkiye’yi en güzel şekilde temsil etmek olduğunu ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA