MEZÝTLÝ’NÝN FÝLÝZLERÝNE GÖNÜLLÜ DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZÝTLÝ’NÝN FÝLÝZLERÝNE GÖNÜLLÜ DESTEK


 

Haber Merkezi

Mezitli Belediyesi’nin hayata geçirdiði ve kýz çocuklarýnýn okumasýna destek olmak amacýyla baþlatýlan Mezitli’nin Filizleri Projesi’ne Viranþehir Gönüllü Evi sorumlusu Leyla Ercan da katýldý.

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, Mezitli’nin Filizleri ailesine katýlarak 4 öðrenci okutan Leyla Ercan'a teþekkür ederek, Gönüllü Evinin duvarýna tabela çaktý. Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Çakýr ve Nilgün Aþçý’nýn da katýldýðý törende öðrencilerin sevgi gösterileriyle karþýlanan Baþkan Tarhan kitap daðýttý.

Mezitli halkýnýn belediye tarafýndan yapýlan projelere her zaman sahip çýktýðýna ve destek verdiðine vurgu yapan Baþkan Tarhan ise “Mezitli halkýnýn hayýrsever olduðunu her zaman söylüyoruz. Aþevimizi de sosyal gereksinimlerde de her zaman yanýmýzda yer alýyorlar. Bu destekler, ne denli hayýrsever olduklarýný tesciller niteliktedir. Biz her yýl devlet üniversitesini kazanan ve Mezitli’de oturan herkese sembolikte olsa bir eðitim yardýmýnda bulunuyoruz. Bunun elbette yetmeyeceðini biliyoruz ve vatandaþlarýmýzdan maddi durumu iyi olmayan öðrencilere destek olmalarýný istiyoruz. Biz kesinlikle aralarýnda ki alýþveriþe karýþmýyoruz. Ne kadar burs vereceklerini ve burs verecekleri öðrenciye yardýmseverlerimiz kendileri karar veriyor. En büyük hizmet eðitime yapýlan hizmettir” þeklinde konuþtu.

Göreve geldiði günden bu yana gönüllülük olgusuna büyük önem verdiðine vurgu yapan Tarhan, “Belediyemiz en büyük gücü halktan almaktadýr. Kýz çocuklarýmýzýn okumasýna yardýmcý oluyorlar. Onlarýn bu çalýþmasý herkese örnek olmalýdýr. Birçok çalýþmamýzda yanýmýzda olan vatandaþlarýmýz Mezitli’nin Filizleri ailesine katýlarak çok kutsal ve önemli bir görevi yerine getirdiler. Bu baþarýyý gösteren iþ yerleri, siteler ve apartmanlara teþekkür tabelasý veriyoruz. Bu duyarlýlýðý göstererek tam 4 kýz çocuðumuzun da okumasýna fýrsat saðlayan Leyla Ercan ve Gönüllü Evi sakinlerine gönülden teþekkürlerimiz sunuyorum” diye konuþtu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA