ÇUKUROVA DAĞILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA DAĞILDI


 

Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, FIBA Kadınlar EuroLeague A Grubu’ndaki 5. maçında konuk olduğu Fransa ekibi Bourges Basket’e 92-62 yenildi.

ALİ ŞANLI

Ligde ve Avrupa kupalarında inişli çıkışlı grafik çizen temsilcimiz Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu'ndaki 5. maçında konuk olduğu Fransa ekibi Bourges Basket'e 92-62 yenildi. Rakibine farklı şekilde mağlup olan Mersin ekibi taraftarını üzdü.

FARK YEDİ

Bourges kentindeki Prado Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk periyodunu 23-13 önde geçen Bourges Basket, devre arasına 50-39 üstün girdi. Gelecek Koleji Çukurova Basketbol, ikinci yarıda farkın daha da açılmasına engel olamadı. Fransa temsilcisi, üçüncü periyodunu 75-50 önde bitirdiği karşılaşmadan 30 sayı farkla 92-62 galip ayrıldı.

Ev sahibi takımda Alexia Chartereau 19 sayıyla galibiyette başrol oynadı. Gelecek Koleji Çukurova Basketbol'da Morgan Tuck, 13 sayıyla takımının en skoreri oldu. Bu sonuçla Bourges Basket, gruptaki 3. galibiyetini, Gelecek Koleji Çukurova Basketbol ise 3. yenilgisini aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA