CHP’DE EN BAŞARILI BELEDİYELER BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DE EN BAŞARILI BELEDİYELER BELLİ OLDU


 

CHP’nin ‘Yerel Yönetimler Koordinasyon Merkezi’nin yaptığı kamuoyu araştırmalarına göre en başarılı bulunan belediyeler Ankara ve Adana oldu. 3’ü ilçe biri Büyükşehir olmak üzere 4 belediyeye sahip Mersin’in başarısızlığı da tescillenmiş oldu!

CHP'nin ‘Yerel Yönetimler Koordinasyon Merkezi’nin yaptığı kamuoyu araştırmalarına göre en başarılı bulunan belediyeler Ankara ve Adana oldu. 3’ü ilçe biri Büyükşehir olmak üzere 4 belediyeye sahip Mersin’in başarısızlığı da tescillenmiş oldu!

Haber Merkezi

CHP’nin belediyeleri takip ve destek için kurduğu ‘Yerel Yönetimler Koordinasyon Merkezi’ çalışmalarına başladı.

Ege Medyası'nda yer alan habere göre; Türkiye’nin başta ekonomik sorunlar olmak üzere birçok meselesi olduğuna dikkat çeken CHP yöneticileri kazanılan belediyelerde yapılacak çalışmaların önemine dikkat çekiyor.

Edinilen bilgiye göre CHP’nin belediyeleri takip ve destek için kurduğu ‘Yerel Yönetimler Koordinasyon Merkezi’ çalışmalarına başladı.

Belli aralıklarla halkın memnuniyetini ölçecek merkez ilk 6 aya dair kamuoyu araştırmaları yaptırdı. İlk sonuçları İzmir’de yapılan belediye başkanları toplantısında paylaşılan anketlere göre 31 Mart yerel seçimlerinde alınan oyların altına düşen belediye olmadı.

Anketlere göre en başarılı bulunan belediyeler sırasıyla Ankara ve Adana oldu. Ankara’daki memnuniyet oranının yüzde 60’ları bulduğu ifade edildi. Diğer belediyelerde ise alınan oyun biraz üzerinde oy artışları tespit edilirken daha çok stabil sonuçlar alındı.

Mersin’de ise 3’ü ilçe biri büyükşehir olmak üzere 4 belediye sahip partinin başarısızlığı da tescillenmiş oldu!


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : ahmet yılmaz - Tarih : 27/11/2019 - 08:52:20
    Oldu mu şimdi Haberci? Böyle de haber yapılır mı? Şimdi Vahap Seçer yine esip gürleyecek, aynı RTE gibi. Bunu yazanlar parti düşmanı, hain, Seçer``in başarısızlığını isteyenler, dış mihraklar, kentini sevmeyenler, Belediyeden iş alamayanlar vb.vb. Araştırmayı yapan oysa ki partinin genel merkezi. Şöyle bir araştırma yapılsa belki Mersin BB 1. çıkardı. En çok MHP``li ve emniyetçi üst düzey kadro hangi belediyede diye bir araştırma olsaydı kesin 1.ciliği kaptırmazdı.


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA