TEFECİLER, İNTİHAR MEKTUBU İLE ÇÖKERTİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEFECİLER, İNTİHAR MEKTUBU İLE ÇÖKERTİLDİ


 

Mersin polisinin tefecilik yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Mersin polisinin tefecilik yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Tefecilere yönelik operasyon çalışmalarının geçtiğimiz yıl Mersin'de intihar eden mağaza sahibinin cebinden çıkan ve Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına hitaben yazmış olduğu mektubunun ardından başladığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı, geçen yıl intihar eden bir mağaza sahibinin cebinden çıkan ve Başsavcılığa hitaben yazılmış intihar mektubunda adı geçen şahıslara yönelik çalışma başlattı. Başlatılan soruşturmada, mektupta adı geçen şahısların kentte tefecilik yaptıkları belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 15 kişi gözaltına alınırken, 1 şüpheli sağlık sorunları nedeniyle geri bırakıldı. Diyarbakır'da yakalanan bir şahıs ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 1 şüphelinin başka bir olaydan cezaevinde olduğu tespit edilirken, 3 şüpheliyi ise arama çalışmaları devam ediyor.

Şahısların iş yeri ve ikametlerinde yapılan aramalarda 280 bin lira, 3 bin euro, çok sayıda senet ve çek ele geçirildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA