VEZNELER HAFTA SONU AÇIK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VEZNELER HAFTA SONU AÇIK


 

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi; emlak ve çevre temizlik ile ilan-reklam vergilerinin ikinci taksitini yatırmak isteyen mükellefler için veznelerini, 30 Kasım Cumartesi ile 1 Aralık Pazar günleri, 08.30 ve 15.00 saatleri arasında açık tutacak.

Emlak ve çevre temizlik vergisi ile ilan-reklam vergilerinin ikinci taksitini ödeme tarihi, 30 Kasım 2019 Cumartesi günü sona eriyor. Fakat son ödeme günü hafta sonuna denk geldiği için, belediye merkez binada bulunan vezneleri, 30 Kasım Cumartesi ile 1 Aralık Pazar günleri açık olacak. Vergi mükellefi vatandaşların, yasa gereği cezalı duruma düşmemesi için vergilerini en geç bu tarihler arasında ödemesi gerekiyor.

Akdeniz Belediyesi, vergi mükellefi vatandaşların, hem yasal zorunluluktan ötürü cezalı ödeme yapmak zorunda kalmalarını önlemek hem de olası yığılmaları önlemek amacıyla, belediye merkez binasında bulunan veznelerini, hafta sonunda (30 Kasım Cumartesi-1 Aralık Pazar 2019) açık tutacak.

Vatandaşlar; bu günler içinde 08:30 ile 15:00 saatleri arasında belediyeye gelerek, söz konusu vergilerini ödeyebilecek. Öte yandan, Huzurkent’te de bir ödeme veznesi açılarak, kent merkezine uzak vatandaşların vergi ödemelerini yapmaları da kolaylaştırılacak.

E-belediye üzerinden ve kredi kartıyla da ödeme yapılabilecek

Vatandaşlar; söz konusu vergilerini, veznelere nakit ve kredi kartı ile ödeyebilecekleri gibi www.akdeniz.bel.tr web sayfasının e-belediye modülü ile internet üzerinden de ödeme yapabilecek. Vergi mükellefleri, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası’na ait kredi kartlarıyla, üç taksit halinde vergi ödemelerini yapabilecekleri gibi, bu bankalara otomatik ödeme talimatı da verebilirler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA