TENİSÇİ DURDU TEYZEYE HÜLYA AVŞAR’DAN DAVET GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TENİSÇİ DURDU TEYZEYE HÜLYA AVŞAR’DAN DAVET GELDİ


 

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi’nin tenis kursunda tenis öğrenip, Hülya Avşar ile maç yapmak isteyen 67 yaşındaki Durdu Lale’nin hayali gerçek oluyor. Durdu Lale, 8 Aralık’ta Hülya Avşar Tenis Turnuvasına katılıyor. Ünlü sanatçıya teşekkür eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar’da 7’den 70’e spor yapmak isteyen herkesi desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Toroslar Belediyesi'nin açtığı tenis kursunda 9 yaşındaki torunu Toprak ile birlikte tenis öğrenen 67 yaşındaki Durdu Lale, "Tek rakibim Hülya Avşar" diyerek, tenis sporuna ilgisiyle bilinen oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar ile tenis maçı yapmak istediğini söylemişti.  Önce twitter hesabından ardından da menajeri aracılığıyla Toroslar Belediyesi’ne ulaşan Hülya Avşar, Durdu Lale’yi 8 Aralık’ta yapılacak Hülya Avşar Tenis Turnuvası’nın gösteri maçına davet etti. Toroslar’ın tenisçi Durdu teyzesi, Hülya Avşar ile tenis maçı yapacak.

“DUYARLILIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Durdu Lale’nin hayalini gerçekleştirmesine vesile oldukları için çok mutlu olduklarını ifade ederken, ilçede 7’den 70’e spor yapmak isteyen herkesi desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdi. Ünlü sanatçı Hülya Avşar’a da teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Belediyemiz tenis kursiyerlerinden Durdu Lale ve torunu Toprak’ı 8 Aralık’ta yapılacak tenis turnuvasına davet eden Hülya hanıma gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Sporun sağlıklı yaşamın en önemli koşullarından biri olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Çocuk, genç, yaşlı herkesi sporla buluşturmak istiyoruz. İlçemizde spor adına ciddi adımlar attık. Kulüplerimizde yetişen sporcularımız, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarında başarılar elde ederek bizlere övünç kaynağı oluyor” diye konuştu. Her yaştan vatandaşın spora ilgi göstermesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, “Spor yapmak isteyen herkesin destekçisi olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA