DEĞİŞİM YARAMADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEĞİŞİM YARAMADI!


 

Bu yıl 3 Mersin ekibinin kıyasıya mücadele ettiği BAL’da, 2 takım hoca değiştirmesine rağmen istikrar yakalayamadı!

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynayan Mersin ekiplerinden bu hafta bir tek İçel İdman Yurdu galip gelirken Meskispor evinde 3-1 mağlup oldu, İdman Yurdu 1925 ise olaylı geçen karşılaşmanın ardından 0-0 berabere kaldı.

İlk yarının bitimine 4 hafta kala İçel İdman Yurdu liderliğini sürdürürken Meskispor hoca değişimi yapmasına rağmen haftayı mağlubiyetle kapattı. İdman Yurdu 1925’in ise Tüysüzspor maçında attığı 2 golün orta hakem tarafından iptal edilmesi çok tartışıldı.

LİDER KAYIPSIZ GİDİYOR

En yakın takipçisine 4 puan fark atan İçel İdman Yurdu, ligin 9’ncu haftasında Elit Naturel Eşmekaya Sultanhanıspor’u 3-0 yenerek, koltuğunu sağlama aldı. Maçın mutlak hakimi olan Kırmızı Lacivertli ekip, oyunun büyük bölümünde üstün oynadı. Mersin ekibi sayısız gol pozisyonu üretirken ilk yarıya tek gol sıkıştırabildi. Kırmızı Lacivertli ekip soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya da hızlı başlayan İçel İdman Yurdu, oyunu rakip takımın sahasına yıktı. Ev sahibi ekip zaman zaman kontra atak yapsa da eşitliği yakalayamadı. Baskılı oyunun karşılığını 55’nci dakikada alan İçel İdman Yurdu skoru 2-0’a getirdi. Tümüyle oyundan kopan ev sahibi Eşmekayaspor maçın bitimini beklediği dakikalarda kalesinde 3’ncü golü gördü 3-0.

3 puanı 3 golle alan İçel İdman Yurdu aynı zamanda BAL’da gol yemeyen 2 takımdan biri olarak inanılmaz bir rekora ulaştı. Hafta sonu Mersin’de Talasgücü ile karşılaşacak olan Çile, Pazar günü saat 14.00’de sahaya çıkacak.

DEĞİŞİM YARADI

İlk olarak kongreye gidilerek Bbaşkan ve yöneticilerini değiştiren İdman Yurdu 1925, geçen hafta da hoca değişikliğine giderek Cemal Koç ile anlaşmıştı. İlk maçına Mersin’de Meskispor karşısında çıkan Koç ve teknik ekibi 1-0 kazanarak ilk 3 puan aldı. Bu hafta sonu deplasmanda henüz puanı olmayan Tüysüzspor ile karşılaşana Kırmızı Lacivertli ekip, attığı 2 golün sayılmamasına rağmen kente 1 puanla döndü.

0-0 biten maçta etkili oynayan, atak üstüne atak gerçekleştiren İdman Yurdu 1925, 2 nizami gol atmasına rağmen maçın orta hakemi tarafından gol iptal edilince Mersin ekibi 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Büyük itirazların yaşandığı maçın ardından Mersin’e gelen İdman Yurdu 1925, yönetimi TFF’ye itiraza hazırlandığı öğrenildi.

DEĞİŞİM ÇARE OLMADI

Hafta sonu hoca değişimine giden kulüpler kervanına katılan Meskispor ise BAL’da uzun yıllar çalışmış, ligi iyi bilen Mehmet Altay ile anlaşarak ilk maçına çıktı. Yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Mavi Beyazlı ekip, Kapadokya Göremespor’a 3-1 kaybetti. Kötü gidişata dur diyemeyen Meskispor’un, arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle İdman Yurdu 1925 ile 8 puanlık fark oluştu.

Kapadokya Göremespor maçına umutlu çıkan ancak galibiyeti kaçıran Meskispor, bu maçı telafi etmek için çıkacağı lig sonuncusu Mucur Yabanlıspor maçına sıkı önlem alacağı öğrenildi. Zayıf rakibini küçümsemeden sahaya çıkacak olan Mersin temsilcisi 3 puan kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA