MIP’E “YILIN İŞLETMECİSİ” ÖDÜLÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MIP’E “YILIN İŞLETMECİSİ” ÖDÜLÜ


 

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. (MIP), Atlas Lojistik Ödülleri’nde 9.kez “Yılın Liman İşletmecisi” ödülünün sahibi oldu.

HEDİYE EROĞLU

Lojistik sektörünün ve iş dünyasının her geçen yıl daha büyük bir ilgiyle sonuçlarını beklediği Atlas Lojistik Ödülleri, 2019 yılında da sektörün önemli ve aynı zamanda başarılı markalarıyla buluştu. Yarışmanın onuncu senesinde tüm dallarda toplam 83 aday yarışırken yeni bir katılım rekoru kırıldı. Lojistik sektörünün medyası ve sivil toplum örgütlerinin desteği ile 10 yıldır kesintisiz devam eden “Atlas Lojistik Ödülleri” yarışmasının ödül töreni İstanbul Fuar Merkezi’nde yapıldı. Kategorilerin titizlikle belirlendiği, kriterlerin geliştirildiği, hesaplamaların oluşturulduğu, yeni dalların açıldığı ve sektörün her seferinde bir öncekine göre daha da çok ilgi gösterdiği yarışma sonucunda dağıtılan toplam 27 ödül için 83 aday mücadele etti.

Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende, Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. (MIP), Atlas Lojistik Ödülleri’nde 9.kez “Yılın Liman İşletmecisi” ödülünün sahibi oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA