MESBAŞ, TSE’DEN KALİTE BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESBAŞ, TSE’DEN KALİTE BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDI


 

Mersin Serbest Bölge İşletici A.Ş.’de (MESBAŞ) Nisan ayında göreve gelen yeni yönetim atılımlarını sürdürüyor. Son olarak MESBAŞ, TSE’den kalite belgesi almaya hak kazandı

Hediye Eroğlu

Sınırları 1985 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenmen ve 1987’de faaliyete geçen, Ticaret Bakanlığı tarafından yönetilen Mersin Serbest Bölgesi’nde kalite çıtası yükseliyor.

Bölge, 836 dönüm alanda hizmet verirken, kullanıcıların çatı kuruluşu olan Mersin Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş.’de (MESBAŞ) Nisan ayında göreve gelen yeni yönetim atılımlarını sürdürüyor.

ALİ AVCI BAŞKANLIĞINDAKİ YÖNETİM DURMUYOR

Nisan ayında yapılan 33. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda ünlü iş insanı Ali Avcı başkanlığındaki yönetimin devraldığı bölgede bugün 10 bin kişiyi aşkın insan doğrudan istihdam edilirken, uluslararası arenaya hizmet veriliyor.

MESBAŞ da, kullanıcılarının sorunlarını çözmek ve hizmet kalitesini yükseltmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak TS EN ISO 9001 kalite yönetim sistemi kapsamında tahmil, tahliye, ardiye, depoculuk. ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi Kapsamında Depo, Ardiye, Tahmil, Tahliye ve Kantar hizmetleri ve  ISO 14001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamında Depo, Ardiye, Tahmil, Tahliye, ve Kantar hizmeti denetimlerinden başarıyla çıkan MESBAŞ, TSE’den kalite belgesi almaya hak kazandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA