PAZARCI ESNAFININ ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PAZARCI ESNAFININ ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLECEK


 

Haber Merkezi

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, hafta sonu yaptığı mahalle ve pazar yeri ziyaretlerine; pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Gültak’a belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, muhtarlar ile partisinin yöneticileri de eşlik etti. Mersin Pazarcılar Odası yönetiminin de hazır bulunduğu ziyaret Akdeniz’e bağlı Kiremithane Mahallesi’nde ki Cumartesi pazarını kapsadı. Hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlarla buluşan Başkan Gültak, esnafın ve vatandaşın taleplerini yerinde dinledi. Başkan Gültak; pazarcı esnafının ve vatandaşların daha iyi şartlarda alış veriş yapabilmesi için, belediye olarak, her türlü tedbiri alacaklarını ve gereken hizmetleri sunacaklarının altını çizdi.

Başkan Mustafa Gültak; Kiremithane Mahallesinde bulunan pazar yeri ziyaretinin ardından, bu kez de Mahmudiye Mahallesi’ne kurulan pazar yerinde bir takım incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri ve esnafla sohbet eden Başkan Gültak, dile getirilen talepleri dinledi, mevcut sorunlar ile ilgili notlar aldı. Mahmudiye mahallesinde bulunan pazar yeri ile ilgili yaşanabilecek sorunların takipçisi olacağını belirten Başkan Gültak’a vatandaşlar ve pazarcı esnafı, duyarlılığı nedeniyle teşekkür ettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA