TOROSLAR’A ULUSAL ÖDÜL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’A ULUSAL ÖDÜL


 

Haber Merkezi

Toroslar Belediyesi bu yıl ilk defa dahil olduğu 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nda gerçekleştirdiği etkinlikler ile 64 belediye arasından seçilen en aktif 15 belediyeden biri oldu.

En aktif katılım sağlayan belediyelere ‘Avrupa Hareketlilik Haftası Ulusal Ödülü’ verilirken ödülün adreslerinden biri de Toroslar oldu.

Toroslar Belediyesi yapılan değerlendirmeler sonucu “Avrupa Hareketlilik Haftası Faaliyetleri”, “Kalıcı Önlemler” ve “22 Eylül Arabasız Gün” şartlarını yerine getiren 39 belediyeden 15’i arasına girerek ödül almaya hak kazandı.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında gerçekleştirdikleri etkinliklerin Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ödüllendirilmesinin gurur verici olduğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Amacımız ödül almaktan ziyade halkımızın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşamasıdır. Bu ödül, Toroslarımızda yaşayan herkesin.” dedi.

Toroslar Belediyesi, bir hafta süren kampanya kapsamında; ilçe trafiğinde bisiklet sürme etkinliği ile Çağdaşkent Anadolu Lisesi’ne ‘Metal Bisiklet Park Yeri” hediye edilmesinin yanında; mahallelerde çevre temizliği, ‘Birlikte Yürüyelim’ korteji, okullarda güvenli bisiklet sürme eğitimi ile ilçenin tarihi mirası olan Yumuktepe Höyüğü’nde temizlik çalışması yaparak farkındalık oluşturmuştu. Avrupa Hareketlilik Haftası’nın son gününde eski Milli Futbolcu Nihat Kahveci ve Milli Atlet-Survivor Sema Aydemir’in hayranlarıyla buluştuğu ‘Arabasız Gün Etkinliği” ile de kampanyaya renk katmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA