SUYA ZAM İDDİASI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SUYA ZAM İDDİASI!


 

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, seçimden 2 ay sonra indirim yaptığı su ücretlerine zam yapmak için harekete geçtiği iddia edildi!

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 31 Mart seçimleri öncesi verdiği ‘su ve toplu taşımada indirim’ vaadinde bulundu. Seçim sonrası Mayıs ayında su ücretlerinde indirim kararı alan Seçer, vatandaşın 1 ton suya ödediği ücretin 4.64 liradan 3.94 liraya inmesi için düğmeye bastı ve uygulamayı hayata geçirdi.

Ancak aradan geçen 6 ayda suya yeni yılda zam yapmak için harekete geçen Seçer, geçtiğimiz günlerde yapılan Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (MESKİ) Kasım ayı Genel Kurul toplantısında, 2020 yılı ücret tarifesi ile ilgili teklifi meclis sundu. Teklif detaylarına girilmeden komisyona havale edilirken içeriğinde suya zam olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Başkan Seçer’in, MESKİ 2020 yılı ücret tarifesi teklifinde ilk 10 tona kadar ki su kullanım ücretine zam yapmak istediği öne sürüldü. Pek çok meclis üyesinin de bilgi sahibi olmadığı teklif ile ilgili önümüzdeki günlerde yapılacak genel kurul toplantısında göüşmeler yapılması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA