“MERSİNLİLER BÖYLE ORGANİZASYONLARA HASRET” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MERSİNLİLER BÖYLE ORGANİZASYONLARA HASRET”


 

HEDİYE EROĞLU

A Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Mersin'de parkeye çıktı. Türkiye - Litvanya A Milli Kadın Basketbol maçı öncesinde Mersin protokolü ile Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yetkilileri ve A Kadın Milli Takım teknik ve idari kadrosu, Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Mersin temsilcisi Gelecek Koleji Çukurova Basketbol’un organize ettiği davette bir araya geldi.

Geceye; Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, TBF Başkanvekili Hüseyin Beşok, Milli Takım Baş Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Çukurova Basketbol Kulübü Sahibi Serdar Çevirgen, Kulüp Asbaşkanı Ali Adalıoğlu ile davetliler katıldı.

KENTE DESTEK ÇAĞRISI!

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Adalıoğlu, kulüp için kente destek çağrısı yaparak, “Bu tür sporlarda ekonomik destek olmadığı sürece başarı yakalanması zor oluyor. Örneğin Çukurova Basketbol’da takımın kurucusu Serdar Çevirgen, tek başına, tek kişilik ordu olarak bu işi yürütüyor. Ama ben inanıyorum ki Türkiye Süper Liglerinde Mersin’in tek takımı olan Çukurova Basketbol’a şehrin tüm dinamiklerinin de sahip çıkması gerekir. Çukurova Basketbol deneyimli antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ile Mersin’de büyük bir altyapı çalışmasına girdi. Zaten kulüplerin altyapısı yetersiz olduğu zaman o kulübün başarılı olması da beklenemez. Bundan sonraki süreçte bu altyapının meyve vermeye başlaması ile birlikte Çukurova Basketbol dana iyi yerlere gelecektir. Tabiî ki sayın valimizin ve belediyelerimizin katkıları ve en önemlisi de kentin, kentteki sporseverlerin Çukurova Basketbol’a sahip çıkması ile bu işte başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

“MERSİNLİLER BÖYLE ORGANİZASYONLARA HASRET”

Ayrıca milli maçın Mersin’de oynanmasının memnuniyetini de dile getiren Ali Adalıoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü, “Mersinliler böyle organizasyonlara hasret. Bireysel sporlarda salonlarımız oldukça iyi çalışıyor. Ancak takım sporlarında ne yazık ki çok iyi tesislere sahip olmamıza karşın istediğimiz organizasyonları alamadık. Bu organizasyonu buraya veren TBF yetkililerine teşekkür ediyoruz. Mersin de iki gün önceden biletleri tüketerek bu organizasyona sahip çıktığını göstermiştir”.

Daha sonra söz alan TBF Başkanvekili Hüseyin Beşok da, “Mersin taraftarına çok teşekkür ediyorum çünkü biletler tükendi. TBF olarak Türkiye’nin bütün illerine basketbolu ulaştırmaya çalışıyoruz ki Mersin’de spora çok önem veren bir şehrimiz. Ve ne mutlu ki valimiz, başkanlarımız her daim destek olacaklarını söylüyor, hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA