KİCK BOKS’TA GURURUMUZ OLDULAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KİCK BOKS’TA GURURUMUZ OLDULAR


 

Haber Merkezi

Bosna Hersek'te yapılan Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda Mersinli milli sporcu Gülüzar Kara Dünya Şampiyonu, Savaş Yüksel’de Dünya 3'üncüsü oldu.

Sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz’ı ziyaret ederek, başarılarını paylaştı., Antrenörler Nasır Kandemir ve Kahraman Vangölü’nün de katıldığı ziyarete, Spor Şube Müdürü Vedat Akyar da eşlik etti.

Kaymaz, “19-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek’ in başkenti Saraybosna’ da yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonasında mücadele eden Mersinli Milli sporcularımız Gülizar Kara Kadınlar 70 Kg Dünya Şampiyonu, Yüksel Şahin Erkekler 60 Kg Dünya 3'üncülüğü elde etme başarısı gösterdi. Büyük başarı elde eden Mersinli sporcularımızı ve onların bu seviyeye gelmesinde en büyük pay sahibi kıymetli antrenörlerini bayrağımızı uluslararası bir organizasyonda dalgalandırarak bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA