ÜRETİCİ KADINLAR GİRİŞİMCİ OLUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜRETİCİ KADINLAR GİRİŞİMCİ OLUYOR


 

Haber Merkezi

Mezitli Kadın Üretici Pazarı’nda tezgâh açan kadınlar KOSGEB kapsamında Mezitli Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen girişimcilik eğitimini tamamlayarak sertifikalarını aldı. KOSGEB uzmanlarından girişimcilik konusunda iki gün boyunca eğitim alan kadınlar, yapacakları projeler  kapsamında destek alabilecekler.

Mezitli Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen törene Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra KOSGEB Müdürü Danyal Peker, Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul ve kursiyerler katıldı.

Kadın Üretici Pazarında tezgah açan kadınların her geçen gün daha fazla gelişme gösterdiğine dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kadınlara destek verme olanağının bulunduğu her alanda yer almak istediklerini söyledi.

Başkan Tarhan, “Kadınların iş gücüne katılımı, ekonomik büyümeye katkısı ve girişimciler için farkındalığın arttırılması en büyük amacımız. Kadınlarımızın üretimlerinin ülke ekonomisine kazandırılması ve bu alanda katkıda bulunulmasını hedefliyoruz. KOSGEB Müdürlüğümüz ve belediyemizin işbirliğinde kadınlarımıza girişimcilik eğitimi verdik.  Önümüzdeki süreçte kadınlarımızın buradan aldıkları desteklerle iş yeri açtığını görmek gurur verecektir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA