REKORA KOŞUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

REKORA KOŞUYOR


 

Bölgesel Amatör lig 5’nci gurupta mücadele eden İçel İdman Yurdu rekora koşuyor.Geçen yıl tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Kırmızı Lacivertli ekip ligi ikinci olarak tamamlamıştı.Bu sezon Mersin İdman Yurdu’nun kapanması ile oluşan boşluğu doldurmak isteyen İçelspor ilk olarak adını İçel İdman Yurdu yaparak ilk adımı atmıştı.Mersin’in en büyük taraftar gurubu olan Şeytanlar gurubunun da desteğini alan İçel İdman Yurdu Bölgesel Amatör ligde namağlup ve tek gol yemeyen 2 takım biri olarak zirveye oturdu.

İş İnsanı Metin Saltık’ın takımı alması ile büyük çıkışa geçen Mersin ekibi Bölgesel Amatör ligde 11 gurupta 152 takımın katılımıyla oynanan maçlarda 8 haftada 7 galibiyet ve bir beraberlik aldı. 17 gol atan İçel İdman Yurdu kalesinde hiç gol görmedi. 22 puan ile lider olan Mersin temsilcisi en yakın takipçisi İskenderunspor’un 3 puan önünde 9’ncu haftaya girdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA