VAHAP SEÇER 2020’DE DE BORÇLANMAK İSTİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VAHAP SEÇER 2020’DE DE BORÇLANMAK İSTİYOR!


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, borç yükü altında ezilen belediyenin kurtuluşu için 2020’de yeniden borçlanma yetkisi istemeye hazırlanıyor!

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 31 Mart seçimlerini ardından 3 milyar TL’ye yakın borçla devralan Başkan Vahap Seçer, tasarruf ve belediye gelirlerini arttırmaya ağırlık vereceğini söylese de ikinci defa borçlanma yetkisi istemeye hazırlanıyor.

Göreve geldikten sonra hesapları çevirebilmek için istediği 350 milyon TL’lik borçlanma yetkisini Meclisten ancak 6 ayda alabilen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2020’de yeniden borçlanma yetkisi isteyeceğini açıkladı.

YENİ YILDA YENİDEN BORÇLANMAK İSTİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım ayı olan toplantı dönemini birinci birleşiminde konuyla ilgili açıklamalar yapan Seçer, Mersin’in farklı yerlerine doğa parkları yapılmasının önerilmesi üzerine, “Bunları yapabilmemiz için iki öğe lazım. Birincisi iyi bir akıl lazım; doğru işler yapmak için, ikincisi de tabi ki para lazım. Çok şükür aklımız var. Parayı da sayenizde buluyoruz. İşte borçlanma yetkisi aldık. Ocak ayından sonra artık yeni bütçe devreye giriyor, eskisi hükümsüz kalıyor. Şimdiden hazırlık yapalım; yeni borçlanma taleplerimiz olacak. Sizlerin desteğini isteyeceğiz ki, bu doğa parkalarını yapalım. Hazırlığınızı yapın” diye konuştu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA