FARKLI DÖNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FARKLI DÖNDÜ


 

Haftalar sonra ilk galibiyetini alan Tarsus İdman Yurdu, Amed Sportif Faaliyetler maçını 5-0 kazanarak, lige farklı döndü!

ALİ ŞANLI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun 12. haftasında Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelen Tarsus İdman Yurdu, maçı 5-0 kazanarak kötü gidişata ‘dur’ dedi.  Şehir Stadı’nda oynanan maç boyunca rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Tarsus, bunu skora yansıtarak haftalar sonra hanesine 3 puan yazdırmayı başardı.

MAÇIN ÖYKÜSÜ

Oyunun ilk bölümünden itibaren topa daha fazla sahip olan ev sahibi Tarsus İdman Yurdu, rakip kalede pozisyonlar buldu.

 28’nci dakika da gelişen Tarsus atağında Samet Eker’in, Amed Sportif ceza sahası içerisine yaptığı ortada uçarak kafa vuran Çağrı Yağız Yasak, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

 36’ncı dakika Tarsus’un ikinci golü geldi. Aldığı topla rakip ceza sahası içerisine giren ve defans oyuncularını oyundan düşüren Artun Akçakın, sert vuruşla golünü kaydederek skoru 2-0 yaptı. İlk yarı, Tarsus’un 2-0’lık üstünlüğü ile kapandı.

İKİNCİ YARIDA DA ÜSTÜNDÜ

İkinci yarının hemen başında 46. dakikada Amed ceza sahası ön çizgisi üzerinde topla buluşan Çağrı Yağız, çaprazdan topu çataldan filelere yollayarak durumu 3-0’a taşıdı.

 67’nci dakika da gelişen bir başka Tarsus atağında Amed kale önünde Samet topa sert vurdu. Kaleci Abdulaziz’den dönen ve boşa düşen topa sert vuran Artun Akçakın farkı dörde çıkardı 4-0.

 88. dakika da oyuna sonradan dahil olan Cem Aktaş, attığı golle maçın sonucunu belirledi: Tarsus İdman Yurdu 5-Amed Sportif Faaliyetler 0.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA