TİY KAYNIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY KAYNIYOR


 

ALİ ŞANLI

TFF 2’nci ligde mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda sular durulmuyor. Sezona iyi bir giriş yapan ancak son 5 hafta arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle zirve yarışından uzaklaşan Sarı Lacivertli ekip de ekonomik sıkıntılar su yüzüne çıktı. Futbolcuların yayınladıkları bildiri sonrası, Tarsus İdman Yurdu yönetiminin, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ı suçlamasıyla iyice kaynayan kazanda yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

İddiaya göre, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus İdman Yurdu futbolcularına dağıttığı öne sürülen parayı geri istedi.

Tüm bunlar yaşanırken Tarsus İdman Yurdu Başkanlığına seçildiği günden beri bir tek basın toplantısı düzenlemeyen Kulüp Başkanı Mustafa Tamer Şendağ’ın neden sustuğu merak konusu olmaya devam ediyor.

FENERBAHÇE MAÇININ GELİRİ NE OLDU?

Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası maçını daha fazla para kazanmak için karşılaşmayı Tarsus yerine Mersin'e aldıran Başkan Şendağ ve yönetim kurulu üyelerinin maçtan elde edilen gelir ve gideri hala açıklamaması da Tarsus İdman Yurdu taraftarının tepkilerine neden oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA