ZORLU HAFTA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZORLU HAFTA


 

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynayan Mersin temsilcileri, hafta sonu zorlu maçlara çıkacak. Lider İçel İdman Yurdu, 2 haftadır oturduğu liderlik koltuğunu kaptırmak istemeyerek galibiyet için sahaya çıkacak. Bugün Mersin Stadyumu’nda Tüysüzspor ile oynayacak olan İçel İdman Yurdu’nda eksik yada cezalı oyuncu bulunmuyor. Karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

Ligdeki diğer iki temsilcimiz İdman Yurdu 1925 ile Meskispor da derbi maçında karşı karşıya gelecek. Her iki kulüpte ligde kalma mücadelesi verirken, 6 puan değerindeki maç Pazar günü Mersin Stadyumu’nda saat 14.00’da oynanacak.

Süper Amatör Ligde ise haftalardır liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayıp, rakiplerini bir bir geçerek şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösteren Silifke Belediyespor, hafta sonu lige tutunmaya çalışan Mut İdman Yurdu deplasmanına gidecek. Liderin yakın takipçisi Erdemli Belediyespor ise Akdenizgücü’ne konuk olacak.

Alt tarafta tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen son haftalarda çıkışta olan Karacailyas Veteranlar ise lige veda etme olasılığı en yüksek görülen Erdemlispor’a konuk olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA