TUSMER MERSİN ŞUBE, TUS EĞİTİMLERİNE BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TUSMER MERSİN ŞUBE, TUS EĞİTİMLERİNE BAŞLADI


 

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin önemli bir ihtiyacı olan TUS eğitimi desteği TUSMER Mersin Şube’den geldi.

İBRAHİM YÜNCÜLER

Türkiye’nin ilk uzaktan eğitim merkezi olan ve 12 yılı aşkın süredir hizmet veren TUSMER, Mersin’de TUS eğitimlerine başladı. 2010'da yine Türkiye'de ilk kez, 4 ana dalda yan dal eğitimleri veren ilk kurum olan TUSMER, 2010'da İran'da 12 şube ile TUS ve STS hazırlığına başladı.

Mersin Şubesi ile bölge insanına da hizmet veren TUSMER, 2018'de Amerika'nın en prestijli kurslarından SmashUSMLE ile anlaşma yaparak, USMLE eğitimi alanında Türkiye yetkilisi unvanı aldı. 2019'da Almanya'da uzmanlık eğitimleri veren TUSMER, ilk kursiyerlerini de Almanya'ya uğurladı.

TUSMER’in yüz yüze eğitim verdiği şubelerden biri olan Mersin’de büyük ilgi gören kuruluş, yeni yerinde yeniden açılış yaptı. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi karşısında, 4 daireden oluşan yeni yerinde öğrencilerin rahatlıkla çalışabileceği konforlu çalışma salonları, ferah terası ve kantini ile Mersin'deki tıp öğrencilerine hizmet veren TUSMER, 2007’den beri edindiği yan dal ve TUS eğitim tecrübesi ve saygın eğitimci kadrosu ile, tıp öğrencilerinin yanında.

Şubede yüz yüze dersler ile sınıfa gelmeden onlıne canlı dersleri eş zamanlı izleme imkanı sunan TUSMER, cep telefonu ve tabletle bile izlenerek, benzeri olmayan super offlıne sistemi ile eğitim alma imkanı sunuyor.

Randevu almadan, sıra beklemeden, şubeye gitmeden izlenen güncel offlıne dersler sayesinde kişiyi analiz eden, başarısını artırmak için planlamalar yapan profesyonel bir ekip ile hizmet veriyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA