MASKELİ MECLİS FARKINDALIK YARATTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MASKELİ MECLİS FARKINDALIK YARATTI


 

GİZEM EKİCİ

Akdeniz Belediye Meclisi Kasım ayı ilk oturumu, Mustafa Gültak Başkanlığı’nda konferans salonunda gerçekleştirdi. Çeşitli gündem maddelerinin karara bağlandığı Meclis’te; ‘2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’ kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla Başkan Gültak, Meclis üyeleri ve birim müdürleri maske taktı.

Meclisin açılışında bir konuşma yapan Başkan Gültak; "Lösemili çocuklarımız, bulaşıcı bir hastalık nedeniyle değil, enfeksiyondan korunmak için maske takmaktadırlar. Maskelerinden dolayı lösemili çocuklarımızın ayrımcılığa maruz kalması kabul edilemez. Bizler de bugün bu maskeleri takarak, yılın bir günü de olsa lösemili çocuklarımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi.

“Çocuklarının tedavisi amacıyla büyük mücadeleler veren, her şeylerini ortaya koyan fedakâr ailelerimizin yanındayız, onlar için elimizden gelen ne varsa yerine getirmeye hazırız” diyen Başkan Gültak; “Akdeniz Belediyesi olarak; 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, hastalıkla savaşan çocuklarımızın yanında olduğumuzu ifade etmek; küçücük bedenlerinde sürdürdükleri ağır ve zorlu mücadeleye destek vermek amacıyla bugün hep birlikte yüzümüze maske takacağız” şeklinde konuştu. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve Meclis üyeleri, meclis toplantısından sonra da yine yüzlerine maske takarak lösemili çocuklara karşı toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla belediye binası girişinde toplu fotoğraf çektirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA