NARENCİYE FESTİVALİNDE MEZİTLİ STANDINA YOĞUN İLGİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NARENCİYE FESTİVALİNDE MEZİTLİ STANDINA YOĞUN İLGİ


 

Haber Merkezi

Bu yıl 7.’si düzenlenen Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’ne Mezitli Belediyesi hazırladığı standları kadar bileşenleriyle de damgasını vurdu. Kortej geçişi sırasında, Mezitli Belediyesi bünyesinde hizmet veren Mezitli Belediyesi Spor Okulları, Pompei Tiyatro Grubu, Mersina Halk Oyunları Topluluğu, Bale Grubu, Zumba Topluluğu, Okçuluk Kulübü, Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, Mezitli Kent Konseyi büyük ilgi görürken, iki kez dünya şampiyonu olan Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’nda tezgah açan kadınlar ayakta alkışlandı. Yöresel kıyafetleri ile kortejde yürüyen kadınlar kadar narenciye ürünleriyle donatılan traktörleri de büyük beğeni kazandı.

 

KONUKLAR MEZİTLİ BELEDİYESİ STANDINDA EĞLENCEYE DOYDU

Narenciye ürünleriyle süslenmiş figürler ve ilginç sürprizleriyle büyük beğeni kazanan Mezitli Belediyesi standına gelen Mersinliler eğlenceye doydu. Çeşitli narenciye türlerinin aromasından oluşan koku tüneli en çok rağbet gören bölüm olurken ellerindeki pet şişelerle basket atanlarda araba kokusu sahibi oldu. Narenciye ürünleriyle süslenmiş olan masal figürlerinin yer aldığı bölüm çocukların en çok rağbet gösterdiği bölüm oldu. İki gün sürecek olan etkinlikler boyunca on binlerce Mersinlinin Mezitli Belediyesi standını gezmesi bekleniyor.

MEZİTLİ STANDIMIZ FESTİVALİN EN GÜZEL BÖLÜMLERİNDEN BİRİSİ OLDU

Gün boyu Mezitli Belediyesi Standında misafirlerini ağırlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.  Buldukları her platformda Mezitli Belediyesi’nin hizmetlerini duyurmaya çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Narenciye festivalimizin Mezitli’de gerçekleştiriliyor olması nedeniyle ev sahibi sayılırız. Aynı zamanda tarımsal üretimde de bölgede söz sahibi olan Mezitlimizi bu festivalde de en iyi şekilde tanıtabilmek istedik.  Arkadaşlarımız gece gündüz demeden yaptıkları çalışma ile festivalin en güzel bölümlerinden birisini oluşturdular. Vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi de bunun en güzel kanıtı oldu. Misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA