“AVUKATLIĞIN YARA ALMASI, HALKIN YARA ALMASI DEMEKTİR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“AVUKATLIĞIN YARA ALMASI, HALKIN YARA ALMASI DEMEKTİR”


 

Mersin Barosunda avukatlık stajına başlayacak olan Stajyer Avukatlar Arzu Kurt, Aybike Güzel, Hilal Üstül, Ayhan Öztoprak, Fatma Melike Duygulu ve Hatice Berna Ermenek, staj öncesinde Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret ederek, meslek etik kuralları ve staj eğitim programının içeriği hakkında bilgi edindi

Haber Merkezi

Mersin Barosunda avukatlık stajına başlayacak olan Stajyer Avukatlar Arzu Kurt, Aybike Güzel, Hilal Üstül, Ayhan Öztoprak, Fatma Melike Duygulu ve Hatice Berna Ermenek, staj öncesinde Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret ederek, meslek etik kuralları ve staj eğitim programının içeriği hakkında bilgi edindi.

Başarılı ve meslekte kalıcı bir avukat olmanın ön koşulunun, Avukatlık Kanunu’nu iyi bilmek olduğunu belirten Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Avukatlığın yara alması, halkın yara alması demektir. Mesleğinizi ve meslektaşlarınızı korumak, hukukun üstünlüğü ilkesinden ve adalet yolundan sapmadan ilerlemek öncelikli göreviniz. Güçlü avukatın olmadığı yerde, güçlü bir yargı sistemi de olmaz.  Başarılı bir staj dönemi geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA