MERSİN ATASINA KOŞTU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN ATASINA KOŞTU!


 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda Mustafa Kemal Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Törene halk da ilgi gösterdi.

Gizem Ekici

Mersin’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 96’ıncı yılında Cumhuriyet Meydanı’nda Mustafa Kemal Atatürk Anıtı’na çelenk koyulmasıyla başladı.

Törene; Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Sayın Ercan Kireçtepe ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, polis ve askeri erkân ile vatandaşlar katıldı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer çelenk sunduğu tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla sona erdi.

Tören bugün 9.30’da Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde Mersin Valisi Ali İhsan Su tarafından tebriklerin kabul edilmesi ile devam edecek.  



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA