MÜFETTİŞ TALEBİNE SEÇER’DEN SERT YANIT! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MÜFETTİŞ TALEBİNE SEÇER’DEN SERT YANIT!


 

MHP’li Milletvekili Baki Şimşek, çalışma ve içişleri bakanlarına; Büyükşehir Belediyesi’ndeki işten çıkarmalarla ilgili müfettiş gönderip inceleme yapılması çağrısı yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’in yanıtı ise “Meclis’te ağzı olan konuşmuş” oldu.

Haber Merkezi

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek,bir televizyon kanalında ilginç bir çağrı yaptı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde ki işçi çıkarımlarına değinen Şimşek; “Mersin’de 8 ilçeyi MHP (Cumhur İttifakı), 2 ilçeyi Ak Parti (Cumhur İttifakı) olarak almamıza rağmen 3 ilçeyi ve Mersin büyükşehir belediyesini CHP kazandı. Geçen 6-7 aylık süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi insanların performansını ölçüyor. Yeni bir cihaz bulmuşlar. Nasıl bir cihaz buldularsa? Bu cihazdan insanların performansını ölçüyor ve performans düşüklüğü gösteren insanları bir cep telefonu mesajıyla tazminatsız olarak işten çıkarıyorlar. Belediye ‘de 10 yıldır çalışan bir insanı bir cep telefonu mesajıyla , performansınız düşük diye iş akdiniz fes edildi diyorlar. Birde tazminatsız çıkış veriyorlar. Mersin Büyükşehir ‘deki işçi kıyımına son verilmelidir. Çalışma ve İçişleri Bakanımıza çağrıda bulunuyorum. Müfettişleri göndersinler. Bu işçiler gerçekten performans düşüklüğünden mi çıkartıldı? yoksa bu işçiler sosyal medya da MHP’yi paylaştıkları için MHP’nin seçim çalışmalarına katıldıkları için veya siyasi görüşleri için mi çıkarılmışlar araştırılsın. Temennimiz bu yanlıştan geri dönmeleridir. Biz işçi kardeşlerimizin sonuna kadar yanındayız” şeklinde konuştu.

“MECLİS’TE AĞZI OLAN KONUŞMUŞ”

Bunu üzerine Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kariyer Merkezi açılışında gövde gösterisi yapan CHP’den Şimşek’e sert yanıt geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, işten çıkarma konusundaki eleştirilere ve sözlere şu yanıtı verdi; “Dün Meclis’te ağzı olan konuşmuş. Mersin Büyükşehir Belediyesi işçi çıkarıyormuş. Mersin Büyükşehir Belediyesi, ekmeğinde olan insanların ekmeği ile oynuyormuş. Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu memleketin dibine dinamit koyanları işten çıkarıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, yan gelip yatıp, vatandaşlarımın vergisinden maaş alanları işten çıkarıyor. Kariyer Merkezi’ni lüks olsun, iş olsun diye kurmadık. Allah akıl ve fikir vermiş. Bizim gelişmemiz, kalkınmamız lazım”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA