POTANIN PERİLERİ İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA YENİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

POTANIN PERİLERİ İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA YENİLDİ


 

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele edecek olan Tarsus Belediyespor, ilk hazırlık maçında deplasmanda yendiği Ceyhan Belediyespor’u kendi evinde konuk etti. Potanın Perileri ilk maçta gösterdikleri performansı gösteremeyince ikinci hazırlık maçında yenilgiyle tanıştı.

Haber Merkezi

Tarsus Spor Salonunda oynanan hazırlık maçında, karşı karşıya gelen Tarsus Belediyespor ile Ceyhan Belediyespor, sezon öncesinde maç tecrübesi kazanmak ve kenar yönetimleri tarafından eksiklerin tespiti edilmesi amacıyla bir kez daha sahada ter döktüler. Her iki takımında tutuk başladığı karşılaşmada ilk periyot Ceyhan Belediyespor’un 16-8 üstünlüğü ile geçilirken ikinci periyot Tarsus Belediyespor’lu basketbolcuların ürettiği 22 sayıya karşılık Ceyhan Belediyespor’lu basketbolcuların ürettiği 13 sayıyla ilk yarı 30-29 Turkuaz Beyazlıların üstünlüğü ile tamamlandı. 

Maçın üçüncü periyoduna hızlı başlayan Tarsus Belediyespor’lu basketbolcular potalarında gördükleri 12 sayıya karşılık attıkları 17 basket ile skoru 47-41’ye taşıdılar. Maçın son çeyreğinde toparlanan Ceyhan Belediyespor’lu kadın basketbolcular bu periyotta ürettikleri 29 basket ile 70 sayıya ulaşırken, Tarsus Belediyespor’lu kadın basketçiler bu periyodu 11 sayıyla tamamladılar. Maçın bitiş düdüğü ile özel karşılaşma 70-58 Ceyhan Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA